Bejelentkezés Cég   Cég regisztrációja
 Weblap készítés webdesign » Ajnlat
Ár : 39999 HUF

+4 0745 359 388 

Részletek :
Egy vállalkozás illetve személy megítélését, addig míg nem kerülnek vele közvetlen kapcsolatba, nem ismerik meg tevékenységét, az emberek a külsőségek alapján döntik el. Ennek az első megítélésnek fontos, sokszor döntő szerepe van abban, kívánnak e kapcsolatba lépni velünk, meg szeretnének e ismerni bennünket, vállalkozásunkat. Ez a megjelenési forma az amit arculatnak arculatnak nevezünk. Ennek kialakítása jó esztétikai és pszichológiai érzéket, tapasztalati ismereteket igényel.

Sajnálatosan a web-design (vagy webdesign) az utóbbi években hibásan épült be a magyar webes köznyelvbe. Ha webdesign szakembert keres valaki, akkor a legtöbb esetben nem arról van szó, hogy okosanés hatékonyan szeretnének megtervezni weboldalakat, hanem inkább látványosan, a szemnek csalogató grafikával. Sajnos ami a vizuális megjelenés szempontjából kiemelkedő, nem biztos, hogy a honlap célját segíti, így látogatókat azaz vásárlókat, ügyfeleket veszthetünk. A webdesign csak részben szól a vizuális megjelenésről. legalább ilyen fontos a weblap szempontjából a megfelelő webes arculattervezés. Egy kiváló kivitelű webgrafika akkor kiváló valóban az oldal szempontjából, ha nem csak vizuálisan, hanem a honlap tervezett céljának is előmozdítója. A webdesign elemek célja a látogató komfortérzetének, hangulatának javítása és az oldalon tartás, azonban nem szabad, hogy a marketing más vonalainak rovására ( keresőoptimalizálás ) menjen.

Hirdetéseinek kialakításához is szüksége van webdesignerre, a banner ki kell fejezze a cél weboldal tartalmát, voltaképpen az egy kapu a bemutatkozó vállalkozáshoz.